Flemming Mahler Pedersen den 20-04-2018
    Skolebestyrelsens årsberetning og valgmøde

Kære Forældre!
    Onsdag d. 25.4. klokken 17-18 vil Skolebestyrelsen invitere jer til at komme og høre om, hvad vi har arbejdet med det forgangne år – vi vil aflægge vores årsberetning.
    I anledning af, at der i år er valg til Skolebestyrelsen, vil man også på dette møde kunne meddele sit kandidatur, hvis man er interesseret i at stille op til valget.
    Som tidligere beskrevet er skolebestyrelsesarbejdet vigtigt for alle på og omkring skolen, samtidig med at det er en spændende måde at få medindflydelse på vores børns skole.
    Alle er velkomne til at kigge forbi, hvad enten man er nysgerrig på, hvad skolebestyrelsesarbejdet går ud på, eller bare vil høre lidt om hvad der rører sig.

Sidste frist for opstilling til skolebestyrelsesvalget er onsdag d. 9.5. Udover at meddele sit kandidatur til valgmødet, kan man også sende en mail til skoleleder Flemming Mahler Pedersen [email protected] Onsdag den 16.5. vil der blive afholdt fredsvalgsmøde med de opstillede kandidater.
    Kontakt også gerne skolebestyrelsesmedlemmerne udenfor valgmødet, hvis I har spørgsmål til skolebestyrelsesarbejdet. Kontakt info ses på skoles hjemmeside.

Skolebestyrelsen Fælleshåbsskolen

Flemming Mahler Pedersen den 07-03-2018
    Skolebestyrelsesvalg
    Vil du have indflydelse på dit barns hverdag i skolen, og ikke mindst hvordan skolen skal udvikle sig inden for de næste fire år, så deltag aktivt i valget til skolebestyrelsen. Læs mere i det vedlagte bilag.
    Flemming Mahler Pedersen
    Flemming Mahler Pedersen den 19-02-2018
    Kære forældre til kommende børnehaveklasseelever
    Her følger oplæg som blev gennemgået i forbindelse med indskrivningsmøde.
    Flemming Mahler Pedersen